estàs llegint...
Bàsquet, Esports

El Bàsquet al Vallés – Temporada 2018-2019 – 1ª. Informació

basketball-largethumb3352168Aquesta informació està extreta de les inscripcions que els Clubs han realitzat a la Federació Catalana de Bàsquet abans de la data d’inscripció dels equips a competicions TERRITORIALS i a l’ESCOBOL (Escoles de Bàsquet), la qual cosa pot millorar la valoració d’aquells Clubs que hi accedeixin. Valoració conseqüència d’aplicar una Taula de Valoració personal, que no es altre cosa que un algoritme matemàtic que pondera tant el nivell del campionat com la categoria per edats.

La anàlisi d’aquesta informació correspon a tots els Clubs dels Municipis del Vallés (Occidental i Oriental), tenint en compte que només hi considero els 10 primers municipis que representen el 78,1 % dels seus habitants.

S’han inscrit fins avui un total de 306 equips dels quals el 60% son equips masculins i el 40% femenins, corresponents a 27 Clubs, amb una Valoració Total de 5.308,5 punts que representen 17,3 punts de mitjana per equip, l’esforç que el Bàsquet al Vallés dedica a la promoció és del 17,9%.

Amb aquest marc analitzo i valoro a 8 dels Clubs mes significatius en els seus respectius municipis, ressaltant els 28 equips inscrit de la Unió Esportiva Sant Cugat, la Valoració de 539,2 punts obtinguda per la Fundació Sant Nicolau – Sabadell (abans inscrit com Club Esportiu Sant Nicolau), i el 27,6% d’esforç dedicat a la Promoció del Club Esportiu Escola Pia Sabadell.

Club Bàsquet Castellar del Vallés – Nombre d’equips 13, Valoració Total 179,6 punts, Valoració mitjana per equip 13,8 punts, esforç dedicat a la promoció  0,8%.

Club Esportiu Bàsquet Sant Jordi – Rubí – Nombre d’equips 21, Valoració Total 245,7 punts, Valoració mitjana per equip 11,7 punts, esforç dedicat a la promoció  1,72%.

Club Bàsquet Ripollet – Nombre d’equips 4, Valoració Total 170,0 punts, Valoració mitjana per equip 42,5 punts, esforç dedicat a la promoció  0,0%.

Fundació Sant Nicolau – Sabadell (abans inscrit com Club Esportiu Sant Nicolau) – Nombre d’equips 27, Valoració Total 539,2 punts, Valoració mitjana per equip 20,0 punts, esforç dedicat a la promoció  11,8%.

Club Natació Sabadell – Nombre d’equips 26, Valoració Total 453,9 punts, Valoració mitjana per equip 17,5 punts, esforç dedicat a la promoció  14,7%.

Club Esportiu Escola Pia Sabadell – Nombre d’equips 19, Valoració Total 309,2 punts, Valoració mitjana per equip 16,3 punts, esforç dedicat a la promoció  27,6%.

 Unió Esportiva Sant Cugat – Nombre d’equips 28, Valoració Total 504,1 punts, Valoració mitjana per equip 18,0 punts, esforç dedicat a la promoció  18,3%.

Club Natació Terrassa – Nombre d’equips 21, Valoració Total 403,1 punts, Valoració mitjana per equip 19,2 punts, esforç dedicat a la promoció  14,5%. 

Sabadell 30 d’agost de 2018

Anuncis

About El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. He estudiat, he treballat, (això es historia passada i forma part de la meva vida anterior) i ara no importa ni el què ni ha on, estic feliçment casat i enamorat de la meva família, soc pare de tres fills i avi de vuit nets, exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no es per amagar-me de res, ben al contrari, ho es per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, es ben cert), però una llobera es un cau d'un llop. I com dic a la capçalera del bloc, A la recerca de valors… , i també perquè es una finestra oberta al mon que em permet participar-hi, sense interpretacions d’altres que m’ho impedeixin.

Debats

Els comentaris estan tancats.

LA GRADERIA

La otra liga de baloncesto

canalrepublica.wordpress.com/

Som un mitjà canalitzador que neix amb l’objectiu de fer front al #mediastorm indiscriminat contra Catalunya i tot el procés de construcció de la República Catalana per part dels mitjans espanyols.

ACTUALITAT POLITICA

Per Gonçal Bayó Canut

El derecho y el revés

El objetivo de este blog es contribuir al debate jurídico con personas que no están seguras de tener razón.

El passat que no passa

Agustí Colomines i Companys

Sabadell Sud CB

Club de bàsquet fundat al 2014 a la ciutat de Sabadell #SOMSUD

Paraules sense escrúpols

Desficacis del Giorgio Grappa.

Planetacb

Un planeta con baloncesto

Des de la Mediterrània

Societat, cultura, ciència i tecnologia

%d bloggers like this: